De ondergaande zon doet je gedachten even afdwalen. Terwijl je de laatste hand legt aan je verfijnde business-concept is het aanlokkelijk om een Corona te openen én aan het strand te gaan liggen. Hard werken moet immers beloond worden, niet waar?

In januari kan jij als startende ondernemer, creatief genie of vrije entrepreneur een maand lang vertoeven in het paradijs op aarde: Bali. En nee, een maand lang luieren en niets uitvoeren zou ons ook niet vrolijk maken, de gedachte van een inspirerende groep, de heerlijke zon én een prachtige faciliteit (met Wi-Fi) echter wel.

Coworkparadise.com organiseert in januari 2016 een groepsreis voor ondernemers naar Bali. Hier hebben de jongens een villa (met zwembad) gehuurd in Canggu, Bali, Indonesië. Ieder die meegaat heeft zijn eigen slaapkamer met kingsize bed en een eigen badkamer. Het doel? Een maand lang met like-minded mensen werken, ieder aan zijn of haar eigen project.

surfs-up_Bali

Co-work space
Naast de villa hebben we onbeperkt toegang to een co-work space, welke op 100 meter afstand van het strand is. Deze co-work space heeft een gegarandeerde internet snelheid tot 100 mbps. Bij de maand inbegrepen zit een privé kok, die voor het ontbijt, de lunch en het dinner zorgt. Een scooter, waar je het hele eiland meer kan verkennen. Een locale simkaart met internet. Vier field trips; zoals het beklimmen van een vulkaan, raften, Bali green school en bubbelen in jacuzzi’s met vulkaan water. Naast het harde werken zorgen we ook voor epische poolparties bij de villa en bouw je vriendschappen voor het leven op.

Een dag zou er als volgt uit kunnen zien: 

Je wordt gewekt door de vroege ochtendzon en start de dag met een yoga, surf of hardloop sessie.

Na het ontbijt begin je met het werken vanaf je laptop. Dit kan zijn vanaf de villa of in de co-work space aan het strand. De middag begint met een lunch van onze privé kok in de villa, je neemt een korte duik in het zwembad om af te koelen, waarna je weer snel achter je laptop duikt.

Rond een uurtje of drie vier hou je het voor gezien. Je springt op je scooter en raced naar het strand, waar je nog een paar golfen mee pak om daarna vanuit een zitzak de zonsondergang te bekijken onder het genot van een biertje op het strand. Na het dinner kan je aansluiten bij een workshop door een locale ondernemer of besluit je het nachtleven in te gaan. Indien er zelf geen feest in de villa gehouden wordt. Je maakt het deze avond niet te laat, want morgenochtend heb je door het tijdverschil een Skype call met een klant gepland, om 7 uur in de ochtend.

Screen Shot 2015-09-24 at 12.20.42 PM

Aanmeldingen van over de hele wereld 
Inmiddels heeft coworkparadise.com aanmeldingen van ondernemers/freelancers uit: USA, Engeland, Duitsland, Portugal, Spanje, België en Nederland. Van developers tot grafische ontwerpers en van e-learning platforms tot online marketeers. We hebben nog een paar plekken in de villa vrij.

Canggu ligt tussen Seminyak en Tanah Lot in. Het staat bekend als een van de beste surfspots ter wereld. Ook is het een paradijs voor natuurliefhebbers, er zijn bijna nergens mooiere rijstvelden dan in Canggu te vinden. Door de vele digital nomads die daar komen om te werken en surfen is er een goede internet verbinding en is Canggu een ware trekpleister voor mensen die vanaf hun laptop kunnen werken.

Screen Shot 2015-09-24 at 12.20.28 PM

Kosten
De co-work maand is van 30 december 2015 tot 30 januari 2016. De kosten exclusief vliegticket zijn €1750 euro voor de hele maand. Je kan, bij beschikbaarheid ook voor twee weken meegaan, dan komt het totaal plaatje uit op €950.

www.coworkparadise.com 
Read more at http://www.blvd.nl/16665/working-from-paradise-met-18-entrepreneurs-in-bali/#yr2oLzFoLDz6v8sw.99